Pages

Thursday, February 7, 2013

Crispy Cheese Crackers. Käsecrackern. مقرمشات الجبنة


I've seen those Crackers a couple of days ago in a German Blog served with soup and I loved them, they are super-easy and can be served with Soups, Salads, or as I made them with any dip of your choice, I served them with yogurt Dip.

Recipe inspired from Manu's Küchengeflüster

Ingredients:


100 gm grated Gouda
100 gm grated Emmentaler
Fresh Thyme and Parsley finely chopped

You can also use Mozarella or Chedder cheese.

Preparation:

Preheat Oven to 220°C
Mix the ingredients.
Drop one Tablespoon over parchament paper and enter the oven for 7-8 minutes till they are golden.


Drop 1 Table spoon with good spacing between each one.
1 EL Käse auf  Backpapier legen
ضع ملعقة كبيرة بمساحة كافية بين كل إثنين على ورق الزبدة  



Käsecrackern

Zutaten:

100 g geriebene Gouda
100 g geriebene Emmentaler
Frisch gehackte Petersilie und Thymian

(Sie konnen auch Mozzarella oder Chedder Käse benutzen)

Zubereitung:

Backofen auf 220°C vorheizen.
Alle Zutaten mischen
1 EL Käse mischung auf Backpapier legen und ca. 7-8 minuten backen.

Mit Suppe, Salad, oder Joghurt Dip servieren.


 مقرمشات الجبنة 

هذا طبق جانبي جميل جداً يقدم مع السلاطة أو الشوربة أو الغموس المفضل لديكي

المكونات : ١٠٠ جم جبنة جودة مبشورة / ١٠٠ جم جبنة إمنتلار مبشورة / بقدونس وزعتر مفروم 

الطريقة : سخني الفرن على ٢٢٠ درجة ثم اخلطي كل المكونات معاً ثم ضيفي ملعقة كبيرة فوق ورق الزبدة ( كما في الصورة ) ثم إدخليه الفرن حوالي ٧-٨ دقائق وبالهنا والشفا

6 comments: