Pages

Sunday, April 28, 2013

Cream Cheese Brownies. Frischkäse Brownies. البراونيز المحشوة بالجبنة الكريمي


My Brownies trials are continuing :) Those lovely Brownies are stuffed with cream cheese & are amazingly chocolaty & creamy , They are perfect with chocolate sauce or Vanilla Ice cream, or simply with a cup of Coffee in the afternoon!

Ingredients: 



Brownies:

150 gm Butter
150 gm Dark Chocolate
3 Eggs
1 Packet of Vanilla
3/4 cup (180 gm) Sugar
A pinch of Salt
1 Cup Flour
2 Table spoons Milk

The cream layer:

300 gm Cream cheese
2 Tablespoons Powdered Sugar
1 Table spoon Milk

Preparation:

Preheat your oven to 180°C.
Prepare your 20 X 25 cm Pan by covering it with parchment paper.
In a small sauce pan melt Butter & Chocolate together over low heat while stirring & set them aside to cool.
In a bowl, add the Eggs,Vanilla, Sugar, Salt  & Milk & beat very well with an electric mixer .
Add the Butter-Chocolate mixture & beat well.
Finally Add the Flour & fold with a spoon.

To prepare the cream cheese layer: Mix all ingredients with an egg whisk till smooth.

Prepare your Brownies by adding 1/2 the amount of the Brownies batter, then cover it with the Cream cheese layer, then add the remaining 1/2 of the Brownies batter.

Enter the preheated oven for 20-25 minutes.
Let cool compeletely then cut into pieces.





Frischkäse Brownies

Zutaten:

Brownies:

150 g Butter
150 g dunkle Schokolade
3 Eier
1 Päckchen Vanillezucker
Eine priese Salz
1 Tasse (180 g) Zucker
1 Tasse Mehl
2 EL Milch

Frischkäse schicht:

300 g Frischkäse
2 EL Puderzucker
1 EL Milch

Zubereitung:

Backofen auf 180°C vorheizen.
Eine backform 20 X25 cm mit backpapier auslegen.
Butter & Schokolade im Topf bei geringer Hitze schmelzen & abkühlen lassen.
Eier,Vanillezucker, Zucker, eine priese Salz, & Milch  mit dem elektrischen Handrührgerät cremig aufschlagen.
ButterSchokolade Mischung zugeben & unterschlagen.
Mehl unterrühren.
Frischkäse schicht zutaten glatt rühren.
Die Hälfte des Teigs in die Form geben & glatt streichen.
Dir Frischkäse auf dem Teig verteilen.
Restliche Teigmenge darübergeben & glatt streichen.
Im backofen geben & ca. 20-25 minuten backen.

Mit Schokolade Soße oder Vanille Eis servieren.


البراونيز المحشوة بالجبنة الكريمي 

المكونات :
 البراونيز : ١٥٠ جم زبدة / ١٥٠ جم شوكولاتة خام / ٣ بيضة / فانيليا / ٣/٤ كوب سكر / ذرة ملح / 1 كوب دقيق / ٢ ملعقة كبيرة لبن
طبقة الجبنة الكريمي : ٣٠٠ جم جبنة كريمي / ٢ ملعقة كبيرة سكر بودرة / 1 ملعقة كبيرة لبن 

الطريقة : يسخن الفرن على ١٨٠ درجة وتحضر صينية الفرن حوالي ٢٠ في ٢٥ سم  عن طريق تغطيتها بورق زبدة
تسيح الزبدة مع الشكولاتة على نار هادئة وتترك جانبا لتبرد قليلاً   
بالمضرب الكهربائي نضرب البيض والفانيليا والسكر والملح واللبن حتى يتجانس الخليط ثم نضيف خليط الشكولاتة والزبدة ونضرب جيداً وأخيراً نضيف الدقيق ثم نقلب جيداً حتى يتجانس
نخلط مكونات طبقة الجبن حتى تصبح ناعمة ونتركها جانباً 
في الصنية نضع نصف عجينة البراونيز ثم نغطيها بطبقة الجبن ثم نضيف النصف الباقي من عجينة البرونيز ونفردها  بحرص ثم تخبز في الفرن حوالي ٢٠- ٢٥ دقيقة
تقدم مع صوص الشكولاتة أو أيس كريم الفانيليا  


No comments:

Post a Comment