I've seen those Crackers a couple of days ago in a German Blog served with soup and I loved them, they are super-easy and can be served with Soups, Salads, or as I made them with any dip of your choice, I served them with yogurt Dip.
Recipe inspired from Manu's Küchengeflüster
Ingredients:
100 gm grated Gouda
100 gm grated Emmentaler
Fresh Thyme and Parsley finely chopped
You can also use Mozarella or Chedder cheese.
Preparation:
Preheat Oven to 220°C
Mix the ingredients.
Drop one Tablespoon over parchament paper and enter the oven for 7-8 minutes till they are golden.
Drop 1 Table spoon with good spacing between each one. 1 EL Käse auf Backpapier legen ضع ملعقة كبيرة بمساحة كافية بين كل إثنين على ورق الزبدة |
Käsecrackern
Zutaten:
100 g geriebene Gouda
100 g geriebene Emmentaler
Frisch gehackte Petersilie und Thymian
(Sie konnen auch Mozzarella oder Chedder Käse benutzen)
Zubereitung:
Backofen auf 220°C vorheizen.
Alle Zutaten mischen
1 EL Käse mischung auf Backpapier legen und ca. 7-8 minuten backen.
Mit Suppe, Salad, oder Joghurt Dip servieren.
مقرمشات الجبنة
هذا طبق جانبي جميل جداً يقدم مع السلاطة أو الشوربة أو الغموس المفضل لديكي
المكونات : ١٠٠ جم جبنة جودة مبشورة / ١٠٠ جم جبنة إمنتلار مبشورة / بقدونس وزعتر مفروم
الطريقة : سخني الفرن على ٢٢٠ درجة ثم اخلطي كل المكونات معاً ثم ضيفي ملعقة كبيرة فوق ورق الزبدة ( كما في الصورة ) ثم إدخليه الفرن حوالي ٧-٨ دقائق وبالهنا والشفا
Love it...I'll be trying this one too! 'Pinned' it!
ReplyDeleteI'm sure you are gonna love it :)
DeleteAt this moment! I need like ten of those. AM STARVING and they look yummy.
ReplyDeleteyou gotta try them, really sooo tasty & easyyyy
DeleteSo einfach ist das? Genial :-)
ReplyDeleteDanke Veggie :)
Delete