Pages

Saturday, June 22, 2013

Summer Pasta with Avocado. Sommer Pasta mit Avocado. مكرونة مع الخضروات و الأفوكادو


This is a very easy Pasta, ideal for Summer & for Vegetarians . It's done in 20 minutes & you can use your favourite veggies , you can eat it warm or even cool , in both cases it's tasty & amazing!

Ingredients: (for 4 persons)


500 gm Pasta 
3 Tablespoons Olive Oil
3 Garlic cloves
1 Cup Vegetable Stock
1/2 Cup sweet Corn
1 Cup green & red paprika cut in cubes
Black Olives
1 Avocado cut in cubes
Cherry Tomatoes
Arugula 
Freshly chopped herbs (Parsley , Cilantro & Basil )
Salt & Pepper to taste.

Preparation:

Cook Pasta in Salted boiling Water for 10 minutes (or according to instructions on the box).
In a wide skillet over medium-High heat add Olive oil & chopped Garlic & stirr for few seconds.
Add the Corn & Paprika & stir for 2-3 minutes ,then add the Vegetable stock & Avocado cubes & Cherry tomatoes & Salt & Pepper & cover the Skillet & leave to simmer for 4-5 minutes.
Add your drained Pasta then add the fresh Herbs, Olives and Arugula  & add more Salt & Pepper according to taste & serve!


Ahmed Cann't wait more for the shooting :)

Sommer Pasta mit Gemuse & Avocado

Zutaten:

500 g Pasta
3 EL Olivenöl
3 Knoblauchzehen
1 Tasse Gemüsebrühe
1/2 Tasse Mais
1 Cup grünen und roten Paprika in Würfel geschnitten
Schwarze Oliven
1 Avocado in Würfel geschnitten
Kirschtomaten
Rucola
Frisch gehackte Kräuter (Petersilie, Koriander und Basilikum)
Salz & Pfeffer zum abschmecken.

Zubereitung:

Die Nudeln in reichlich Salzwasser bissfest kochen.
In einer Pfanne auf mittlere hitze Öl , fine gehacket Knoblauchzehen ,Paprika & Mais geben & Gemüse anschwitzen.
Die Brühe angießen & Tomaten & Avocado geben , Mit Salz & Pfeffer abschmecken & ca. 4-5 minuten in zugedeckte Pfanne schmoren lassen.
Die abtrophene Nudelen, Oliven, Rucola & Kräuter geben & abschmecken.


المكرونة مع الخضروات والأفوكادو 

500 جرام مكرونة
3 ملاعق طعام من زيت الزيتون
3 فصوص من الثوم
1 كوب مرق الخضار
1/2 كوب الذرة الحلوة
1 كأس الأخضر والأحمر والفلفل الحلو قطع في مكعبات
زيتون أسود
1 قطع الأفوكادو في مكعبات
الطماطم
جرجير
طازجة الأعشاب المفرومة (بقدونس، ريحان سيلنترو و)
الملح والفلفل حسب الذوق.


الطريقة : تسلق المكرونة بالطريقة المعتادة وتصفى ( الأفضل أن تصفى مباشرةً في حله الخضروات 
في طاسة على نار متوسطة نضع زيت الزيتون والثوم المفروم ونقلب ثواني ثم نضيف الذرة والفلفل الأخضر ونقلب حتى يذبل الفلفل ، ثم نضيف شوربة الخضار والملح والفلفل والافوكادو والطماطم الشري ثم نغطي الطاسة ونتركها ٤-٥ دقائق للطهي . أخيراً نضيف 
المكرونة والزيتون والجرجير ولاعشاب ونقلب ونقدمها

    

No comments:

Post a Comment