Pages

Tuesday, October 8, 2013

Chocolate Sauce (Ganache) . Schokoladensoße. صوص الشكولاتة


Ingredients : 

200 ml Whipping cream (liquid)
200 gm Semisweet Chocolate
1 Teaspoon Butter (optional)

Preparation:


Cut Chocolate into small pieces.
Over a water bath (or on low heat while stirring) add the ingredients & keep stirring till the Chocolate melts.
Use directly over Cakes, Cupcake, Icecream, Brownies...etc. or leave to Cool in the Fridge then Spread with a Spatula or with a Piping bag , Here: http://drolacooks.blogspot.de/2012/10/chocolate-cupcakes-with-chocolate.html




Schokoladensoße

Zutaten: 

200 ml Schlag Sahne
200 g Vollmilch Schkolade
1 TL Butter (optional)

Zubereitung:

Auf ein Wasserbad ,Schokolade in der Sahne schmelzen.
Warm servieren  oder abkühlen lassen im Kühschrank & mit einem Sprizbeutel Kuchen oder Muffins dekorieren . Hier : http://drolacooks.blogspot.de/2012/10/chocolate-cupcakes-with-chocolate.html


صوص الشكولاتة 

المكونات : ٢٠٠ مل كريمة لباني (بدون خفق ) + ٢٠٠ جم شوكولاتة باللبن + ملعقة صغيرة زبدة (إختياري ) 

الطريقة : اكسري الشكولاتة قطع صغيرة ،ثم ضيفي الكريمة وعلى حمام مائي (أو على نار هادئة جداً مع التقليب المستمر ) ، ذوبي الشكولاتة ثم استخدمي السوس ساخن أو اتركيه في الثلاجة ليبرد ثم افرديه فوق الكيك بسكينة أو دعيه في كيس حلواني لتصنعي 
وردات فوق الكيك
من الممكن استخدامه دافئ فوق الكيك أو الكاب كيك  أو الأيس كريم

No comments:

Post a Comment