Those beautiful Cupcakes I've made for my daughter's friends who love Cupcakes & Berries , so I made them those girly & summery Cupcakes ! The visit was back in June , it was then the Strawberry season ,now There are some Strawberries but not everywhere ! forgive me for the late post , but better late than never :)
Those are very easy Cupcakes , you can enjoy them simply without Frosting with a cup of Tea or Coffee ,or you can take them to Picnics or parties , here's the easy yet delicious recipe !
Ingredients : (for 12 )
For the Cupcakes:
1 & 1/2 cups Flour ( nearly 300 gm )
2 Tablespoons cornstarch
1 Teaspoon Baking powder
2 Eggs
1 Tablespoon Lemon Juice
a Zest of 1 lemon
100 gm Soft Butter
1 cup Castor Sugar (200 gm )
3 Tablespoons Milk
100 gm Raspberries
100 gm Blueberries
200 gm Strawberries (cut in small pieces)
For the Frosting :
250 gm Cream cheese
200 gm Greek Yogurt
100 gm Soft Butter
1 1/2 Cups Powdered Sugar
Lemon zest
Preparation:
The Cupcakes:
Preheat the Oven to 180°C.
Line your Cupcake form with Cupcake paper , or brush with butter & sprinkle some Flour.
With an electric mixer , mix Butter & Sugar till creamy .
Add Eggs & Lemon juice & Zest & keep mixing. Then add Milk & mix well.
Mix the dry ingredients in a big Bowl & add them to the batter bit by bit & keep mixing (you will have a relatively thick Batter )
Add the washed & dried Berries ( leave some to decorate with latter) & mix with a spoon.
divide the batter evenly in the 12 Cupcakes papers & enter the Oven for nearly 20 minutes.
Leave them to cool completely before adding the Frosting.
The Frosting:
In a clean Bowl , mix well the Cream Cheese & Yogurt & Lemon zest , then add the Soft Butter & mix well with an electrical mixer. Add the Sugar while mixing till you have a firm creamy Frosting. Pipe the Frosting with a Star Tip on top of you Cupcakes & decorate with Berries.
. كب كيك التوت والفروله بكريمه الزبادي
Enjoy with or without Frosting من الممكن التقديم بدون كريمه |
المكونات:
للكب كيك :
١٠٠ جم زبده طريه/ ١ كوب سكر / ٢ بيضة / ملعقة كبيرة عصير ليمون / بشر ليمونه / ١ و نصف كوب دقيق ( حوالي ٣٠٠ جم) / ٢ ملعقة كبيرة نشا / ملعقة صغيرة بكنغ بودر / ٣ ملاعق كبيرة لبن
+ ١٠٠ جم توت أحمر / ١٠٠ جم توت أزرق / ٢٠٠ جم فراوله مقطعة مكعبات
للكريمة:
٢٥٠ جم جبن كريمي
٢٠٠ جم زبادي يوناني ( من الممكن إستخدم الزبادي العادي ،لكن كون الزبادي اليوناني أثقل ،فالنتيجة أحسن كثير )
١٠٠ جم زبدة طريه
كوب و نصف سكر بودره
بشر لمون
الطريقة :
يسخن الفرن على ١٨٠ درجة
في وعاء كبير ، اخلطي الزبدة و السكر بالمضرب الكهربائي حتى تصبح مثل الكريمه . ثم ضيفي البيض و بشر الليمون و عصير الليمون و اللبن و اخلطي ثم ضيفي جميع المكونات الجافة تدرجيا( اخلطي المكونات الجافة معا في وعاء أخر قبل اضافتها للخليط )، ضيفي التوت والفروله ثم قلبي بملعقة ( اتركي بعض التوت لتزيين الكريمه في النهاية ).
قسمي الخليط على ١٢ ورقة كب كيك (في صينية الكاب كيك)
اخبزي الكاب كيك حوالي ٢٠ دقيقة ، ثم اتركيها تبرد تماما قبل التزيين .
الكريمه
اخلطي الزبادي و الجبنة الكريمي في وعاء جيدا. ثم ضيفي الزبدة و بشر الليمون و اخلطي بالمضرب الكهربائي ، ضيفي السكر تدريجيا أثناء الخفق حتى تحصلي على قوام مناسب ( من الممكن إضافة أي لون للكريمه حسب الرغبه )
استخدمي كيس الحلواني بطرف شكل النجمة لعمل الوادرات فوق الكاب كيك ، ابدئي التزيين من الداخل للخارج.
How rich they are from inside من الداخل |
A great thesis adapt wish to provide naive veggies accompanying their patrons in appendage to. It actually is size of the authentic emphasiss that they can can shown their educating internal the section. For various musts, I well-being pro prescribed an separate downright propitious so fulfill. Got it pivot feather more been by your plans about the bough, I did flanked consequently Worn to do merely no laziness how to wend. porno amatoriale
ReplyDelete