butter
whipping cream + 1 tablespoon flour
Mozzarella
1-2 cups chicken stock
Salt & pepper
whipping cream + 1 tablespoon flour
Mozzarella
1-2 cups chicken stock
Salt & pepper
Preparation:
Fry chicken in a pan in butter for 10-15 minutes till done, add salt & pepper (& any other spices u like)
Add veggies & chicken stock then add whipping cream & flour, boil everything together & put in casserole & sprinkle Mozzarella on top & enter preheated oven for 15-20 minutes till cheese melts on top.
Add veggies & chicken stock then add whipping cream & flour, boil everything together & put in casserole & sprinkle Mozzarella on top & enter preheated oven for 15-20 minutes till cheese melts on top.
Zutaten:
500 gm Hähnchenfilet im Würfel geschnitten
Gemüse Ihrer Wahl (gekocht)
2-3 ELButter
200 ml Schlagsahne + 1 Esslöffel Mehl
100 g Mozzarella
2Tassen Hühnerbrühe
Salz & Pfeffer
Zubereitung:
In einer Pfanne bei mittlere Hitze Hähnchen in Butter für 10-15 Minuten braten, bis Braun ist,dann mit Salz & Pfeffer würzen .
Gemüse & Brühe in Pfanne geben & rühren.
Mehl in Sahne auflösen & in Pfanne geben bis Soße dick ist.
Im Auflauf geben & mit Mozzarella streichen.
Im vorgehitzte (220°C) Backofen geben bis Mozzarella golden ist.
Tried it yesterday and was extraordinary, just forgot about the flour, so the cream was more liquid than it should be, any way it was really SUPER recipe:) than you.....
ReplyDeleteThanks to you for your feedback :)
Delete