Pages

Wednesday, September 19, 2012

Chicken with cream & cheese Casserole. Hähnchen-Creme Auflauf.




Ingredients:




Chicken fillet cut in cubes
vegetables of your choice (boiled)
butter
whipping cream + 1 tablespoon flour
Mozzarella
1-2 cups chicken stock
Salt & pepper

Preparation:
Fry chicken in a pan in butter for 10-15 minutes till done, add salt & pepper (& any other spices u like)
Add veggies & chicken stock then add whipping cream & flour, boil everything together & put in casserole & sprinkle Mozzarella on top & enter preheated oven for 15-20 minutes till cheese melts on top.


Zutaten:

500 gm Hähnchenfilet im Würfel geschnitten
Gemüse Ihrer Wahl (gekocht)
2-3 ELButter
200 ml Schlagsahne + 1 Esslöffel Mehl
100 g Mozzarella
2Tassen Hühnerbrühe
Salz & Pfeffer



Zubereitung:
In einer Pfanne bei mittlere Hitze Hähnchen in Butter für 10-15 Minuten braten, bis Braun ist,dann  mit Salz & Pfeffer würzen .
Gemüse & Brühe in Pfanne geben & rühren.
Mehl in Sahne auflösen & in Pfanne geben bis Soße dick ist.
Im Auflauf geben & mit Mozzarella streichen.
Im vorgehitzte (220°C) Backofen geben bis Mozzarella golden ist.

2 comments:

  1. Tried it yesterday and was extraordinary, just forgot about the flour, so the cream was more liquid than it should be, any way it was really SUPER recipe:) than you.....

    ReplyDelete