Saturday, May 25, 2013

Easy Meatloaf. Amerikanischer hackbraten. ميت لوف , طاجن اللحم المفروم


Meat Loaf is one of the easy dishes I like because it's so easy & kids like it & you can create so many flavours & recipes out of it!
You can serve it with Rice, Pasta, or Vegetables & you can also add vegetables inside.
Today I made a basic & easy recipe , hope you'll like it!

Ingredients:


500 gm Miced meat
1/2 cup bread crumbs
1 medium sized Onion
3 Garlic cloves
2 Table spoons chopped parsely
1 teaspoon Tomato paste
Salt & Papper
1 Table spoon Oil to brush the baking dish

Preparation:

Heat the oven to 200 °C.
Put all the ingredients (except Oil) in the food processor & mix them very well, till you have a smooth dough.
Brush the baking 1.2 Liter (small) baking dish by Oil.
Put the Meat in it & press with your fingers.
Enter the oven for nearly 30-40 minutes.
I served it with ready made Gravy Sauce.
You can also serve with Tomato Sauce or any other preferable Sauce.


Einfacher Amerikanischer hackbraten

Zutaten:

500 g Hackfleisch
1/2 Tasse Semmelbrösel
1 mittelgroße Zwiebel
3 Knoblauchzehen
2 Esslöffel gehackte Petersilie
1 Teelöffel Tomatenmark
Salz & Pfeffer
1 Esslöffel Öl in die Auflaufform
Bratensoße (fertig produkt)

Zubereitung:

Den Ofen auf 200°C vorheizen.
Alle Zutaten (außer Öl & Bratensoße) in der Küchenmachine bearbeiten bis du einen glatten Teig hast.
Die Fleischmasse in eine mit Öl gefettete Kastenform (1.2 Liter) pressen & 30-40 minuten backen.
Mit Bratensoße (Fertig produkt) servieren .



(ميت لوف ( طاجن اللحم المفروم 

المكونات : ٥٠٠ جم لحم مفروم / ١/٢ كوب بقسمات مطحون / بصلة متوسطة / ٣ فصوص ثوم / ١ ملعقة صغيرة صلصة طماطم / ٢ ملعقة كبيرة بقدونس مفروم / ملح وفلفل / ملعقة زيت لدهن الصنيه

الطريقة : سخني الفرن على حرارة متوسطة (٢٠٠  
اخلطي جميع المكونات في محضرة الطعام حتى تحصلي على خليط ناعم ثم ضعي الخليط في قالب الكيك أو الخبز المدهون بالزيت ، واضغطي جيداً بصوابعك ثم ادخلي القلب الفرن حوالي ٣٠-٤٠ دقيقة 
قدميه مع صوص الغريفي الجاهز أو مع صوص الطماطم    


No comments:

Post a Comment