Sunday, August 25, 2013

very easy Raspberry Tart. Einfache Himbeere Tarte. تارت التوت السهلة


 It's already been a long time since I wrote any new recipes here, I do miss you all & miss all the comments!
It was a very nice & long summer holiday for me, hope it was for you as well :)

Here's a very easy tart recipe to start with, it's done in nearly 20-25 minutes & you serve it immediately with your favourite fruit.

Ingredients : makes 4 small Tarts (or 1 big)



The Base:
1 packet of Chocolate chips Cookies (nearly 12 Cookies)
100 gm melted Butter

The Filling:
200 gm Whipped Cream
200 gm Cream cheese
200 gm ready made Vanilla Pudding
Powdered Sugar (according to taste)

Fresh Berries to Top your Tart (or any other seasonal fruit)

Preparation:

Crush the Chocolate chip Cookies in a plastic bag (or in food processor) & mix it with the melted Butter & divide it evenly to the 4 small Tart forms ( with seperate bottom)
Press the tart base very well with your fingers in the tart form.
Cool in fridge for 15 minutes.

While cooling your Tart base, prepare your filling ingredients, by mixing the ingredients together & add Sugar according to your taste.

After hardening of the tart base, remove from Tart form & add the filling & Berries on top.
Serve immediately & enjoy the Cool summery taste!


Einfache Himbeere Tarte

Zutaten: (4 kleine Tart förmchen )

1 Packet Choco-Chip Kekse (ca. 12 Kekse)
100 g Zerlassene Butter

200 g Schlag Sahne
200 g Frische Käse
200 g Vanille Pudding (Fertig product)
Puder Zucker

Frische Himbeere oder deine lieblings obst

Zubereitung:

 Kekse in einer Küche Machine zerbröseln. Und mit zerlasenem Butter mischen. In gefettete Tartförmchen legen & mit den Händen drücken.
Im Kühlschrank ca. 15 minuten abkühlen lassen.

Die Füllung zutaten mischen & mit Puderzucker abschmecken.

Die Füllung auf die Kekse boden verteilen & mit Beeren dekorieren & sofort servieren.



  تارت التوت السهلة 

المكونات (تكفي ل-٤ تارت صغيرة )  : ١ علبة بسكوت بقطع الشكولاتة (حوالي ١٢ بسكوتة ) - ١٠٠ جم زبدة مذابة - ٢٠٠ جم كريمة لباني مخفوقة - ٢٠٠ جم جبنة كريمي - ٢٠٠ جم بودنغ فانيليا - توت أحمر للتزيين (أو أي فكهة أخري متوفرة )

الطريقة : يكسر البسكوت في كيس بلاستيك أو في محضرة الطعام ويخلط مع الزبدة ثم يوزع الخليط على صواني التارت ويضغط جيداً بالاصابع ويترك في الثلاجة حوالي ١٥-٢٠ دقيقة حتى يجمد 
تخلط مكونات الحشو معا ثم توضع فوق قاعدة التارت وتزين بالتوت أو الفرولة أو أي فكهة طازجة . تقدم فوراً .


No comments:

Post a Comment