My Mom once told me, you can use any type of vegetables in making Soups & I remembered her words & I use the basic recipe for Soup & add any vegetable to it (according to the seasonal vegetables) & it works just perfect! I even combine many veggies together & it's never failed!
Here's my version of Pea Soup, hope you like it!
Ingredients: (for 4 )
500 gm Frozen Peas
1 medium sized Potato
1 Liter Chicken (or Vegetable ) Broth Recipe
1 medium sized finely chopped Onion
150 ml cooking cream (or you can replace it with Broth)
2 Table spoons Starch
2 Table spoons finely chopped Parsley
Salt & Pepper to taste
Preparation:
On a Sauce pan over high heat add the Broth , Chopped Potato ,Onion & the washed Peas.
Wait till they boil, then reduce the heat & leave to simmer for around 15 minutes.
Dissolve the Starch in the cream & add it to the Soup , increase the heat & keep stirring till the Soup thickens.
With a hand mixer ,puree the Soup, then add the freshly chopped Parsley & add Salt & Pepper to taste.
Decorate with a dollop of cream on top!
Erbsensuppe
Zutaten : (für 4 personen)
500 g gefrorene Erbsen
1 mittelgroße Kartoffel
1 Liter Hühnerbrühe (oder Gemüse). Rezept hier
1 mittelgroße Zwiebel fein gehackt
150 ml Sahne (oder mit Brühe ersetzen)
2 EL Stärke
2 EL fein gehackte Petersilie
Salz & Pfeffer nach Geschmack
Zubereitung:
Auf einem Topf bei starker Hitze Die Brühe, Im würfel geschnitten Kartoffel, Zwiebel und die gewaschenen Erbsen.
Zum kochen bringen, dann die Hitze reduzieren und für ca.15 Minuten köcheln lassen.
Die Stärke in der Sahne auflösen und in die Suppe hinzufügen, De Hitze erhöhen und rühren, bis die Suppe dick ist.
Mit einem Handmixer, die Suppe pürieren, dann die frisch gehackte Petersilie hinzufügen & mit Salz & Pfeffer abschmecken.
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