Preparation:
Mix all ingredients together with an Egg Whisk (melted Butter should be cool)
On Low heat keep whisking the mixture till it's thicker (5-8 minutes).
You know you are done when the Curd coats the back of your spoon & when you run your finger through it, it stays clean.
Run your Curd in a strainer to catch any coagulated Eggs or Lemon rind.
Put in Jars & cool in Fridge.
Zubereitung:
Alle Zutaten gut rühren.
Bei schwache Hitze ünter ständigem Rühren kochen bis die Creme dick ist. (ca. 5-8 minuten)
Sie sind fertig, wenn die Rückseite des Löffel bedeckt mit der Creme ist und wenn Sie Ihre Finger durch die laufen, bleibt sauber.
Die Creme sieben & Im Kühlschrank abkühlen lassen.
صوص الليمون
المكونات : ٢ ليمونة كبيرة ( عصر و بشر ) / ٣ بيضة حجم وسط / ٢٠٠ جم سكر / ٧٥ جم زبدة مذابة ومبردة
الطريقة : تخلط جميع المكونات وتضرب جيداً بمضرب البيض ، ترفع المكونات على حمام مائي على حرارة خفيفة أو وسط مع التقليب المستمر ( من الممكن الطبخ مباشرةً على البوتاجاز الكهربائي على حرارة هادئة ) حوالي ٥-٨ دقائق حتى يصبح الخليط تخين وحتى يغطي ضهر الملعقة ،وعندما نمر باصبعنا على ضهر الملعقة تترك المكان نضيف ، نمرر الخليط على مصفاه حتى نرفع أي أثر للبيد المتجمد إن وجد ،أو نرفع أثار بشر الليمون. نسب الخليط في برطمان ونضعه فالثلاجة حتى ٤-٦ اسابيع ، و يستخدم مع التارت
والايس كريم والكيك وجميع أنواع الحلويات
Love toward very economical determine. Many of us & this neighbours wound up getting getting ready to get a number of issue which will. All of most of us bought a great guideline within where material by way of city mag plus a number of e-books where a lot fewer impact however your computer facts. video porno amatoriali
ReplyDelete