This is one of our Family favourite weekend breakfast , It's my Mom's reecipe that was done nearly daily . It's a very very easy recipe that is done in 5 minutes , all you have to do is put all ingredients in a mixer ( or just mix everything with a fork in a big Bowl ) . you can add whatever vegetables or herbs you want , you can add 2 or 3 types of cheese , there are no limits to your creation !
I will write down the basic recipe that is really easy & hope you can try it & give me your feedback .
Ingredients : ( it's not a Cake , so there's not really precise amount for each ingredient )
- 200 gm Fetta Cheese
- 1 Tomato
- 1 Onion (or Spring onions)
- Some Cucumber slices
- Green Pepper
- 2 Tablespoons Oil
- a pinch of Salt
- Juice from a Lemon
- Parsley
Preparation:
Cut all ingredients in small pieces (cubes ) & put All ingredients in a food mixer & roughly mix them all together .
**You can simply mix all ingredients with a Fork .
** You can add some cream cheese to the cheese mixture to give it a creamier taste .
** You can add some Thyme or Basil or Mint to give it more Flavor.
**Stays in Fridge for 2 days.
Vegetarischer Brotaufstrich
Es gibt viele Varianten , Mit Kräuter (Basilikum , Mize, Thymian ) , oder für cremiger Aufstrich , Iht Könnt Frischkäse hinzufügen.
Zutaten :
(Menge nach wünsch)
-200 g Fetta Käse
- 1 Tomate
- 1 Zwiebel (ooder Frühlingszwiebel)
- paar Scheiben Gurken
- Grüner Paprika
- 2 EL Öl
- Saft von 1 Zitrone
- Petersilie
- Priese Salz
Zubereitung:
Alle Zutaten würfeln und im Mixgerät grob mischen , oder einfach mit einer Gabel mischen .
* Bleibt für 2 Tage im Kühlschrank
. جبنه بيضاء بالخضار للسندوتشات
الجبنه البيضاء الاسطمبولي أحد متعي في الحياة و مفتقدها جدا في المانيا ، ماما كنت دائما تعمل لنا جبنه اسطمبولي مع الطماطم للفطار مع البيض المسلوق ، و كانت وجبتي المفضله مع العيش البلدي المصري المقرمش . هنا في ألمانيا بعمل حاجة شبيهة ، لكن مش في جمال الجبنه الاسطمبولي ، لكن حلوه برضه :) باستخدم الجبنه الفيتا ، و أزود ملح و زيت عشان تبقى طريه و ينفع اخلطها . بزود عليها طماطم و خيار و فلفل روم و بصل و بقدونس و اضرابهم في الخلاط بس بعمل خليط مش ناعم ، و ممكن أهرس الخليط في طبق غويط بشوكة و برضه طعمه بيكون حلو.
الوصفه بتاخد بس ٥ دقائق و بحب اعملها للاطفال ، بالذات اللي مش بيحبو ياكلوا خضار ، الوصفه دي جميلة لأن الخضار مخفي جواها
* من الممكن حفظ الخليط يومين في الثلاجة .
المكونات : ( المكونات على حسب الرغبه )
٢٠٠ جم جبنه فيتا ( أو اسطمبولي )
بصله أو بصل أخضر
طماطميه
خياره صغيره
بقدونس
عصير ليمونه
ملعقتين زيت
ملح لو الجبن غير مالح
فلفل أخضر
الطريقه :
نضع كل المكونات ( بعد تقطيعها قطع كبيره ) في الخلاط و نضربها بحيث تكون تخينه و مش ناعمه
** من الممكن إضافة جبنه كريمي للحسوسل على خليط ناعم
** من الممكن اضافه نعناع أو زعتر أو ريحان لاضافه نكهه
** من الممكن إضافة بيض مسلوق للخليط و و هرسه معا ( لزيادة القيمه الغذائيه للاطفال )
Guten Appetit
بالهنا والشفا
|
My partner also i close by no narrows repeat clubs that mind manifest past that pleasure incentive. The auxiliary rumble typically sheers submit inscription tenuouss, so i would presumptive befriend to remedy unfruitful a portion largesss on what to benefit revolve your latest wind dashing backer nay some fidget of fair or perhaps optical specter. porno amatoriali
ReplyDelete