Ingredients
(for 18) :
1/2 c flour
1/2 c unsweet cocoa
1/3 teaspoon baking powder
1/2 c sugar
1 teaspoon milk
1 egg/Vanilla
2 tablespoons butter (25 mg )
1/2 c powdered sugar
Preparation:
Mix all ingredients except the powdered sugar & let chill in fridge for 30 minutes.
make small balls (walnut size) & cover genorously with powdered sugar & press it a bit & put on parchament paper in a preheated (180) oven for 10 minutes.
Zutaten:(Für 18 Cookies)
1/2 Becher Mehl
1/2 Becher Dunkler Kakao
1/3 TL Back pulver
1/2 Becher Zucker
1 EL Milch
1 Ei
1 Packchen Vanillienzucker
25g Weiche Butter
1/2 Becher Puder Zucker
Zubereitung:
*Backofen vorhitzen (180°C)
*Alle Zutaten auser Puderzucker mischen. & lassen im Kühlshrank für 30 minuten.
*Nach 30 minuten, machen sie kleine Bällchen (walnuß gorße) & mit puder zucker bestreuen & drucken mit den Finger.
*Auf Back papier legen & im backofen geben für 10 minuten & Fertig!
Mix all ingredients except the powdered sugar & let chill in fridge for 30 minutes.
make small balls (walnut size) & cover genorously with powdered sugar & press it a bit & put on parchament paper in a preheated (180) oven for 10 minutes.
Zutaten:(Für 18 Cookies)
1/2 Becher Mehl
1/2 Becher Dunkler Kakao
1/3 TL Back pulver
1/2 Becher Zucker
1 EL Milch
1 Ei
1 Packchen Vanillienzucker
25g Weiche Butter
1/2 Becher Puder Zucker
Zubereitung:
*Backofen vorhitzen (180°C)
*Alle Zutaten auser Puderzucker mischen. & lassen im Kühlshrank für 30 minuten.
*Nach 30 minuten, machen sie kleine Bällchen (walnuß gorße) & mit puder zucker bestreuen & drucken mit den Finger.
*Auf Back papier legen & im backofen geben für 10 minuten & Fertig!
No comments:
Post a Comment