Tuesday, November 20, 2012

Macaroni & Cheese . المكرونة بالجبنة والكريمة


Ingredients:


400 gm Macaroni
150 gm grated Chesser Cheese
50 gm grated Parmesan
1 Toast
Salt & Pepper

Preparation:

Boil Macaroni in salted water.
In a food processor put your toast cut into large pieces & pulse it few  times.
Remove 2 Table spoons grated Chedder cheese for topping your Macaroni.
Add Cheese (cheddar & Parmesan) to your Bechamel Sauce & heat them while stirring till cheese melts in the sauce.
In a Casserole: add the drained Macaroni & add the cheese Sauce & mix them well.
Spread the bread crumbs & Cheese over the top for the crispy top layer & eneter a preheated oven(220°C) for nearly 20 minutes till the top is golden.

Sprinkle the bread crumbs & cheese on top before entering the oven.

*Mit Brotbrösel & Käse streuseln.

After 20-25 minutes in the oven, golden & crispy top.

*Nach 20-25 minuten im Backofen mit einer knusprige kruste.



Zutaten:

400 g Macaroni
150 g geriebene Cheddar Käse
50 g geriebene Parmesan
1 Toast Scheibe
4 Tassen Bechamelsoße Rezept hier: http://drolacooks.blogspot.de/2012/11/bechamel-sauce-bechamelsoe.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZwFRDV+(The+cooking+doctor)

Zubereitung:

Macaroni kochen & abtropfen lassen.
2 EL Cheddar Käse aufsparen (für die kruste)
Toast in einem mixer mischen damit sie brot brösel für die kruste haben.
Die Bachamelsoße mit käse auf mittlere Hitze mischen bis käse geschmolzen ist.
In einer Auflauf, Macaroni & Bechamel-Käse Soße mischen.
Mit Cheddar Käse & Brosel streuseln.
Im Vorgihitzite Backofen (220°C) ca. 20-25 minuten backen.


مكرونة بالجبنة والكريمة 

المكونات

٤٠٠ جم مكرونة / ٤ أكواب صوص البشاميل / ١٥٠ جم جبنة شيدر مبشورة (حوالي كوب ونصف) / ٥٠ جم جبنة بارميزان مبشورة /  ١ رغيف عيش توست 

الطريقة 

تسلق المكرونة وتترك جانباً .
يخلط صوص البشاميل على النار مع الجبنة الشيدر والبارميزان مع التقليب حتى تمام الامتزاج.
(احتفظي بحوالي ٢ ملعقة جبنة شيدر مبشورة لتغطية وجه المكرونة )
في صينية ضعي المكرونة المسلوقة وأضيفي لها خليط الجبنة والبشامل وقلبي حتى يمتزج معاً. 
غطي وجه المكرونة بالجبنة الشيدر والرغيف العيش التوست المفروم  ثم ادخليها فرن مسخن مسبقاً على ٢٠٠ درجة ماوية حوالي ٢٠ دقيقة حتى يحمر الوجه ويصبح مقرمش.