Sunday, January 27, 2013

Remoulade Sauce. Remouladensoße. صوص الريمولاد


Remoulade Sauce is a creamy white mayonnaise based Sauce, used mainly with Fish & sea food dishes. It is typically rough in consistency & it can be made with different flavours & colors. Here's my easy & delicious favourite recipe.

Ingredients:


3/4 cup Mayonnaise
3/4 cup yogurt
1 finely chopped onion
2 finely chopped Garlic cloves
2-3 Tablespoons freshly chopped Parsley
Salt & Pepper (according to taste)

Preparation:

Mix all the ingredients together & enjoy this delicious Sauce with sea food dishes!


Remouladensoße

Zutaten:

3/4 Tasse Mayonnaise
3/4 Tasse Joghurt
1 fein gehackte Zwiebel
2 fein gehackte Knoblauchzehen
2-3 Esslöffel frisch gehackte Petersilie
Salz &Pfeffer (je nach Geschmack)

Zubereitung:

Alle zuzaten glattrühren & fertig!
Ideal mit Meeresfrüchten Gerichte.


صوص الريمولاد

صوص الريمولاد هو صوص فرنسي شهير يقدم مع السمك وأطباق فواكه البحر ، هذه وصفة سهلا ولذيذة جداً تحتاج فقط دقيقة واحدة للعمل

المكونات : ٣/٤ كوب مايونيز / ٣/٤ كوب زبادي / بصلة مبشورة / فصين توم مبشورين / ٣ ملعقة بقدونس مفروم ناعم / ملح وفلفل

الطريقة : اخلطي جميع المكونات معاً واستمتعي بالطعم الجميل 

No comments:

Post a Comment