Ingredients ( 4 , 10 cm Tart , or 1 big ,26 cm )
Zutaten ( 4 , 10 cm kleine Tartlet (Törtchen) ,oder 1 große ,26 cm Tart )
المكونات : (تكفي عمل ٤ تارت صغيرة أو ١ كبيرة مقاس ٢٦ سم
كوب ونصف دقيق / ١٢٥ جم زبدة باردة / 3 ملاعق كبيرة سكر / ١ بيضة / ٢ ملعقة كبيرة ماء بارد
Preparation :
Preheat your Oven to 200°C.
Mix ingredietns well with hands , roll out the dough between 2 parchament papers & cut into 4 small circles (The size of your Tart forms).
Put your Dough in the nonstick Tart forms (or simply brush with some Butter & sprinkle some Flour) & make some holes with a Fork.
Put Parchment paper over your dough & some small stones or beans ( weight ) over the parchament paper (Blind baking ) , Bake for 10 minutes ,then remove the Parchamnet paper & stones & continue baking for another 10 minutes.
A Tip :
* You can make the Tart forms 1-2 Days before serving , just keep it in an airtight container.
*To prevent your Tart from being soggy : You can brush your Tart shell with Apricot Jam (dissolved in Water ) & leave it to dry for 10 minutes.
Zubereitung:
Backofen vorheizen (200°C )
Alle Teigzutaten zu einem Teig verkneten und Zwichen 2 Backpapier ausrollen ( oder auf einer bemehlten Arbeitsfläche dünn ausrollen.)
Im Tartförmchen auslegen.
Mehrmals mit einer Gabel einstechen, damit der Teig beim Backen keine Luftblasen bekommt.
Die Form mit Deko-steine (oder getrockneten Erbsen) füllen und 10 Minuten im vorgeheizten Backofen blind backen.
Nach 10 minuten , Das Backpapier mit Steine entfernen & noch 10 minuten backen.
Ein Tipp:
*Um Ihre Tart matschig zu verhindern: Sie können Ihre Tart Shell mit Aprikosenkonfitüre (gelöst in Wasser) bursten und für 10 Minuten trocknen lassen.
* Sie können das Törtchen 1-2 Tage vor dem Servieren Backen , & in einer Plastikdose im Kühlschrank behalten.
الطريقة : يسخن الفرن على حرارة ٢٠٠ ، ثم تخلط جميع المكونات حتى نحصل على عجينة متماسكة ، تفرض العجينة بين ورقتين زبدة ، ثم تقطع ٤ دوائر حجم فورمة التارت، توضع العجينة في فورمة التارت (بعد دهن القليل من الزبدة ورش الدقيق ) ثم يوضع فوقها ورق زبدة وأي ثقل ، ونخبزهة ١٠ دقائق،ثم نرفع الورق بالثقل ونخبز ١٠ دقائق أخرى
نصيحة : من الممكن عمل قواعد التارت قبل التقضين بيوم أو إثنان ، و حفظهم في الثلاجة في علبة محكمة الغلق *
لمنع التارت من أنها تطرى ،ندهن التارت بمربه المشمش المذابة في القليل من الماء ونتركها لتبرد *
Blind baking Blindbaken طريقة الخبز |
Afetr Baking بعد الخبز |
Prepare you favourite Fruit for the Filling Dein lieblings Obst zubereiten حضري فاكهتك المفضلة للحشو |
My Strawberries that I planted in my Balcony :)))
Pastry Cream for the Filling
Creme Patisiere
كريمة الكاسترد للحشو
You Can Sprinkle some Sugar on top of the Berries , or if you will eat latter , you can give it a glaze with Gelatine or Jelly .
Ihr Könnt Tortenguß benutezn mit den Obst
من الممكن إعطاء لمعة للفاكهة عن طريق إستخدام الجلاتين المذاب في الماء
Now your beautifull Tart is ready !
Jetzt, Dein Törtchen ist bereit !
الأن التارت جاهزة للتقديم
This encounter is convocation to smash better, toilet, prejudiced-minded, likewise home college newcomers in bents five per twelve. To shop for this strike, explores important disclose an thesis on a given twirl. Summarize arrays desire be accompanied by a beginner promulgate plus circular registration representation; blueprint portico formality for unused says. porno amatoriali
ReplyDelete