This is my favourite Pasta Tomato Sauce that I learned from my mother ,with some modifications added latter by me :) My kids & family love this easy Sauce & I hope you try it & I'm sure you'll love it!
Ingredients : (4-6 persons)
1 Liter Tomato Sauce (in cans)
1 Large onion
2 Garlic cloves
4 Tablespoons Olive Oil
Salt & Pepper (according to taste)
Herbs ,1/2 Tea spoon each : Thyme , Basil , Rosemary (I usually use freshly chopped Basil )
Fresh Parsley (to garnish at the end )
Preparation:
In a large Skillet add Olive Oil & the finely chopped Onion & Garlic & stirr over high heat till Onions soften ( 2 minutes)
Add the Tomato puree & the Herbs , leave to simmer over low heat till it reduces a bit (not more than 15 minutes)
Now it's done! Pour the Sauce over your favourite Pasta & Garnish with freshly chopped Parley & sprinkle some Parmesan!
*Try Pasta with Pesto Sauce : http://drolacooks.blogspot.de/2013/11/pesto-sauce-pesto-soe.html
Spaghetti (Nudel) Tomatensoße
Zutaten : (4-6 portionen)
1 Liter Passierte Tomaten
1 Große Zwiebel
2 Knoblauch zehen
4 EL Oliven Öl
Salz & Pfeffer
Gewürze (1/2 TL je. ) : Thymian , Basilikum , Rosmarin
Frische gehackt Petersilie zum garnieren.
Zubereitung:
In einer großen Pfanne Olivenöl zugeben und die fein gehackte Zwiebel und Knoblauch & bei starker Hitze ruhren bis Zwiebeln erweichen (2 Minuten)
Passierte Tomaten & gewürze zufügen und mit Salz & Pfeffer abschmecken.bei schwacher Hitze köcheln lassen, bis es ein bisschen (nicht mehr als 15 Minuten) reduziert.
Gießen Sie die Sauce über Ihre Lieblings-Pasta & Garnieren mit frisch gehackten Petersilie & Parmesan !
Nudel mit Basilikumpesto : http://drolacooks.blogspot.de/2013/11/pesto-sauce-pesto-soe.html
صوص الطماطم للمكرونة
المكونات : (ل-٥٠٠ جم مكرونة
١ لتر عصير طماطم / ١ بصلة كبيرة مبشورة / ٢ فص ثوم كبير مقطع صغير / ٤ ملاعق كبيرة زيت زيتون (أو زيت ذرة ) /ملح وفلفل / أعشاب عطرية مثل : زعتر ، ريحان وروزماري
الطريقة : في حلة على نار حامية ضيفي الزيت والبصل والثوم وقلبي حتى يطرى البصل ثم ضيفي عصر الطماطم والأعشاب والملح والفلفل ثم اخفضي الحرارة حتى يقل الصوص في الحجم (ليس أكثر من ١٥ دقيقة )
صبي الصوص فوق المكرونة المفضلة لديكي وزيني الطبق بالبقدونس الطازج والجبنة البارميزان
No comments:
Post a Comment