Wednesday, November 13, 2013

Pesto Sauce. Pesto-Soße. صوص البيستو بالريحان





Ingredients : (makes 1 small Jar )

1 Cup Fresh Basil leaves
1/2 Cup (50 gm) Pine nuts (or you may use Walnuts)
1/2 cup (125 ml) Olive Oil
2 Garlic Cloves
1/2 Cup ground Parmesan
Salt

Preparation:

Mix all ingredients in a food processor till they are smooth, then use immediately.

*You can keep it in a jar in the freezer for up to 3 months. just add some extra Olive oil on top.
*You can use it with Pasta, Salad, or Vegetable dishes.


Basilikumpesto-Soße

Zutaten:

1 Tasse Frische Basilikum Blätter
1/2 Tasse Pinienkern (50 g)
1/2 Tasse Oliven Öl (125 g)
2 Knoblauch zehen
1/2 Tasse geriebne Parmesan
Salz

Zubereitung:

Alle Zutaten im Mixer zerkleinen & über Pasta, Salad oder Gemüse verteilen.



صوص البيستو بالريحان

المكونات : ١ كوب ورق ريحان طازج / ١/٢ كوب صنوبر  (أو عين جمل ) / ١/٢ كوب زيت زيتون / ٢ فص ثوم / ١/٢ كوب جبنة بارميزان مبشورة / ملح حسب الرغبة 

الطريقة : تخلط جميع المكونات في محضرة الطعام  ثوم تستخدم فوق المكرونة أو السلطة أو الخضروات السوتيه

No comments:

Post a Comment