Soooo yummmyyy, sooo easy ,& will fill your house with the best smell ever, apples & Cinnamon!
Ingredients:
(for a 20 cm Tart or Cake form,for 4-6 persons)
2 large apples
3 sheets of puff pastry (or puff pastry roll)
1 tea spoon cinnamon
2 tablespoons sugar
1 tablespoon Butter
Preparation:
Peel the apples & cut them into slices.
In a pan over high heat, add apples,sugar,butter & cinnamon & stir for 3-4 minutes. Then drain the apples & keep the sauce aside.
Roll out the Pastry sheets to a size larger then the tart form size.
Put the rolled out dough in the Tart form then put the drained apples on top.
Enter preheated oven (200°C) for 10-15 minutes.
Remove from oven & pour the apple sauce over your tart to give it a nice glaze.
Super einfach Apfeltarte
Zutaten:
(Tart oder spring form 20 cm)
2 große Äpfel
3 Blatt Blätterteig (oder Blätterteig roll)
1 Teelöffel Zimt
2 Esslöffel Zucker
1 Esslöffel Butter
Zubereitung:
Die Äpfel schälen und in Scheiben schneiden.
In einer Pfanne bei starker Hitze, Äpfel, Zucker, Butter und Zimt geben & umrühren für 3-4 Minuten. Dann abtropfen lassen und halten Sie die Sauce .
Teig ausrollen & im Tart form geben & dann die abgetropften Äpfel auf den Teig legen.Geben im vorgeheizten Backofen (200 ° C) für 10-15 Minuten.
Gießen die Apfel sauce über dem Äpfel